Friday 14 February 2014

Iespējams, visgodīgākais autovadītājs Las Vegasā


Taksometra vadītāja Gerardo Gamboa diena iesākās pavisam parasti. Pavisam nejauši viņš pamanīja, ka kāds uz aizmugurējā sēdekļa ir aizmirsis papīra maisiņu ar šokolādi un somu. Apstājies pie luksofora sarkanās gaismas, viņš nolēma apskatīt savu atradumu tuvāk. Liels bija viņa pārsteigums, kad šokolādes vieta viņš ieraudzīja daudz "aukstu" un smagu monētu papīra maisiņā; un papīra naudas vīstokļus somā. Viņš uzreiz saprata - tā ir nauda no kādas izklaides vietas Las Vegasā. Gerardo nekavējoties zvanīja savam menedžerim un devās uz galveno biroju ar visu savu atradumu. Izrādās, tie bija nieka 300 000 dolāru!


Las Vegasas policijai un kazino administrācijai izdevās sasaistīt atrasto naudu ar labi pazīstamo pokera spēlētāju, kura identitāte tiek turēta noslēpumā. Kā stāsta pats Gerardo, neesot runājis ar pasažieri brauciena laikā un ne mirkli neesot pat iedomājies naudu paturēt un neatgriezt patiesajam īpašniekam. Protams mēs nezinām, ko patiesībā domāja taksometra vadītājs. :) 

Lai nu kā tur arī būtu, nav zināms vai viņš saņems atlīdzību no naudas īpašnieka, bet viņa darba devējs, pateicībā par godīgumu, piešķīra viņam prēmiju - 1000 dolāru. 

Novēlam klientiem būt apdomīgākiem un autovadītājiem godīgiem

No comments:

Post a Comment