Thursday 20 February 2014

Bilžu maratons sociālajos tīklos!!!

 
 
Sveiciens visiem!
 
Mums ir lieliskas ziņas tieši Tev! Sākot ar 01.03.2014 mēs izsludinām bilžu maratonu sociālajos tīklos - Draugiem.lv un Facebook.com.
 
 
 
 
Kāpēc piedalīties?
Mūs interesē Tava ikdiena. Kur Tu brauc, kā Tu pavadi savu darba dienu un brīvdienas, kādus interesantus notikumus redzi vai piedzīvo sev apkārt. Šī ir lieliska iespēja padalīties ar mums un mūsu sociālo tīklu sekotājiem ar aizraujošām bildēm, rādot, cik interesants un dinamisks patiesībā ir mūsu: autovadītaju un biroja darbinieku, darbs un ikdiena. Balva: ceļojumu čeks no Ryanair 100 EUR vērtībā. 
 
 
Kāpēc tieši sociālajos tīklos?
Sociālie tīkli ir viegli pieejami visiem cilvēkiem, neatkarīgi no atrašanās vietas, vecuma un dzimuma. Te mēs varam satikt savus klientus un darbiniekus, tāpēc mums ir svarīgi pastāstīt, kas mēs esam un ko mēs darām, iegūt atpazīstamību un lauzt negatīvo stereotipu par darbu ārzemēs; parādīt, ka arī ikdienas gaitās mēs esam pozitīvi un mums apkārt virmo dzīve - pilna ar visdažādākajiem notikumiem. 
 
Kā piedalīties?
 
  • Visi darbinieki - gan autovadītaji, gan biroja darbinieki Rīgā, Londonā, Parīzē un Alpos, laipni aicināti iemūžināt interesantus mirkļus no savām brīvā laika izklaidēm vai darba gaitām (piemēram, satiksmes sastrēgums, skaists dabas skats, dīvainā ceļa zīme, smieklīga reklāmas izkārtne utt.). 
 
  • Bildes sūti uz info@123drivers.co.uk ar norādi, kurā sociālajā tīklā – Draugiem.lv vai Facebook.com - vēlies tās publicēt. Vēlams arī uzrakstīt kādu teikumu par to, kas bildē redzams. Iesūtot bildes uz augstāk minēto e-epastu, Tu automātiski piekrīti, ka mēs šo bildi publicējam sociālajos tīklos. Bildes tiks publicētas vienas darba dienas laikā no iesūtīšanas brīža. 
 
  • Viena mēneša laikā vari iesūtīt neierobežotu skaitu bilžu. Galvenais nosacījums, lai tās nebūtu vienādas, lai būtu saprotamas (nav fotografētas tumsā, kustībā utt.). Atceries, ka rupjas un cieņu aizskarošas bildes netiks publicētas. Nesūti mums arī bildes, kurās tiek lietots alkohols un cigaretes. 

  • Bilžu maratons norisinās katru mēnesi, sākot ar 01.03.2014. Katru mēnesi iesūti jaunas bildes. Iepriekšējā mēnesī iesūtītās bildes netiks publicētas atkārtoti.   
 
  • Katru mēnesi atsevišķi Draugiem.lv un Facebook.com tiek noteikta bilde, kas ieguvusi visvairāk „Like” un „Share”, „Man patīk” un „Ieteikt draugiem”. Balvu fonds – 200 EUR katru mēnesi. Attiecīgi katra portāla uzvarētajs saņem dāvanu - ceļojumu čeku no Ryanair 100 EUR vērtībā (4 x 25 EUR). 
 
  • Balsot var visi autovadītāji, biroja darbinieki un mūsu sociālo tīklu sekotāji Draugiem.lv un Facebook.com. 
 
  • Ja kāda bilde vienā sociālajā tīklā, piemēram, Draugos.lv, ieguvusi vienādu balsu skaitu, tad uzvar tā, kurai ir visvairāk „Ieteikt draugiem”; attiecīgi Facebook.com – visvairāk „Share”. 
 
  • Sīkāku informāciju par Ryanair ceļojuma čeku izmantošanas nosacījumiem skaties šeit sadaļā „Terms and Conditions”.

No comments:

Post a Comment