Thursday 26 September 2013

Londona. Par brīvu.

Londona ir vieta, kur ik dienu iespējams baudīt simtiem dažādu notikumu, lietu un vietu. Šodien dalāmies ar lietām un vietām, ko Londonā iespējams darīt&baudīt  par baltu velti - free of charge, angļi teiktu :)

Tūre: Alternative London
Iepazīsti citu Londonu - šeit neredzēsi parastos Londonas must see apskates objektus, bet gan Londonas Austrumu pusi un netradicionālus objektus- Brikleinas Banglatown, ielu mākslinieku grafiti darbus, Shoreditch rajonu u.c. Bez maksas. Vairāk informācijas šeit http://www.timeout.com/london/walks-tours/the-alternative-london-tour



Jau atkal - muzeji
Visi zina, ka Londonas muzeji ir par brīvu. Visi zina, ka daudzi no tiem ir ļoti interesanti un aizraujoši. Šeit meklē Londonas muzeju sarakstu, un izvēlies sev interesantāko http://www.timeout.com/london/museums/free-museums-in-london.



Frizētava kā piedzīvojums
Jā, jā, tās ir frizētavas, kur iespējams iegūt matu griezumu, nemaksājot ne penija. Jā, jā, tie ir mācekļi, kas to darīs - bet - viņi to darīs savu pieredzējušo kolēģu vadībā, tāpēc: kāpēc nepamēģināt? Šeit - 9as labākās frizētavas Londonā, kur to darīt  http://www.timeout.com/london/shopping/londons-best-free-haircuts?pageNumber=2.


Eko tirdziņš
Spitalfiels pilsētas fermā baudi mājīgu noskaņojumu - kā laukos. Vairāk informācijas šeit http://www.timeout.com/london/shopping/eco-chic-outdoor-market-2013


Baudīt mūziku
Šeit iespējams sekot līdzi, kur un kad notiek dažādi koncerti Londonā, ko iespējams apmeklēt bez maksas - mēs pamanījām sarakstā grupu Everything Everything, dažas redzēšanas vērtas džeza sesijas un daudz ko citu. 
   


   

No comments:

Post a Comment