Friday 16 August 2013

Ko darīt Londonā: 7.sērija!

Nedaudz iedvesmai, ko redzēt, darīt, piedzīvot un sajust Londonā!

Vienkārši: Londonas Muzejs


Varbūt šeit vajag sākt? Vai tomēr iegriezties tad, kad Londona nedaudz iepazīta un muzejā redzēto var uztvert niansētāk? Katrā gadījumā, meklē šeit visu, kas saistīts ar Londonu - stāsts sākas aizvēsturiskos laikos, un turpinās mūsdienās: kā izskatījās Londona agrāk, kā cilvēki dzīvoja, ko ēda un vilka mugurā. Adrese: 150 London Wall, EC2Y 5HN, Tube pietura: St Paul's/Barbican.



Iepazīsti pazemi: Tube Tours

Fano par metro jeb citiem vārdiem runājot, tube? Tad Tev noteikti jāpiedzīvo ekskursija pa Londonas metro stacijām - piedzīvo 150 gadu vēsturi 2ās stundās. Vissenākās stacijas, vintage interjeri, līdz pat mūsdienu jaunizbūvētajām futūristiskajām metro līnijām un stacijām. Vairāk informācijas šeit http://ej.uz/uzya.



Karnevāls tuvojas!

NottingHill  karnevāls jau nākošnedēļ: 25.-26.augusts! Ja arī neplāno gatavot tērpu, tas ir jāredz, ja esi Londonā! Vairāk info http://www.thenottinghillcarnival.com/.



Pludmale pilsētā: Camden Beach

Jā jau jā, nav īsta, bet tomēr vasara un pludmale sader kopā, arī ja tā ir vien pseidopludmale! Var izlīdzēties, ja jābūt pilsētā un pie rokas nav īstas jūras. Atlaidies zvilnī, iegremdē kājas smiltīs un baudi vasaru. Vairāk informācijas šeit: http://www.roundhouse.org.uk/camden-beach#.Ugy6U5LIYbY



Baudīt foto

Preses fotogrāfiju gada balvas izstāde - http://www.theppy.com/content/results2013. Bez komentāriem. Labākie Lielbritānijas fotožurnālistikas 2012. un 2013.gada darbi. Ieeja: bez maksas. Vieta: National Theatre, Lyttelton, SE1 9PX.



No comments:

Post a Comment