Tuesday 9 April 2013

Ko darīt Londonā: 4.sērija

Vimbldonas tenisa muzejs
Lielais Teniss Tuvojas! Vimbldonas (Wimbledon) tenisa turnīrs ir vecākais un prestižākais tenisa turnīrs pasaulē. Šogad tas sākas 24.jūnijā, un līdz tam ir laiks, lai paspētu uzzināt un aptaustīt, kā tas viss izskatās dzīvē. Vairāk informācijas šeit: www.wimbledon.com/museum, bet zināms tas, ka daudzdimensionāla tradīciju, triumfa, skatu un skaņu tūre ļaus Tev apjaust, kas padarījis šo turnīru par vienu no Londonas grāmatzīmēm! Interaktīvas atrakcijas, skārienjūtīgi ekrāni, audio tūres - angļi parūpējušies, lai ikviens var izsekot tenisa triumfam laika gaitā! Starp citu - apmeklētāji var apskatīt kortus, kā arī slēgtās zonas, kur parasti apmeklētāji netiek ielaisti!

Velotūre Londonā
Protams - lieliski ir skatīt Londonu no melnā Amitours Mercedes busa logiem! Un tomēr - pavasaris tuvojas lieliem soļiem (kur lieliem, kur mazākiem... klusi norūca Rīgas biroja darbinieki, vēl šodien lūkojoties pa logu uz sniegoto Rīgas ainavu), tāpēc piedāvājam neaizmirstamu piedzīvojumu - iepazīt un sajust Londonu, minot velosipēda pedāļus! Kas? fattirebiketours.com, kas organizē velotūres pa Londonu! Kāpēc? Sola jauku un neaizmirstamu atmosfēru ar lieliskiem gidiem, kas ir sava amata un pilsētas entuziasti! Veselīgi un interesanti! Vajag izmēģināt! Gaidām atsauksmes un foto/videoreportāžas!


Vienkārši Temza

Ja jau pavasaris un svaigs gaiss, tad iesakām nopietni pievērsties Temzas pētīšanai! Iepazīsti pilsētu arī no upes puses - izmantojot kādu no Temzas kuģošanas iespējām, iepazīsti Londonas vēsturisko elpu un gluži vienkārši skati vienkopus daudzus no populārajiem Londonas skatiem, lēni tiem slīdot garām. http://ej.uz/kb4v šeit atradām noderīgu informāciju, kas palīdzes Tev saplānot dienu pa/pie/uz upes!

Piedzīvo mūziku
Esot Londonā, nedrīkst aizmirst par iespēju baudīt lielisku koncertus! Mūzikas festivālu sezona klauvē pie durvīm! Šeit ērti redzēt, kuru koncertu gribi apmeklēt Tu - http://ow.ly/jJJTh. Mēs ļoti gribētu uz Rolling Stones un Londonas džeza festivālu. Un Tu?

No comments:

Post a Comment