Monday 11 March 2013

Fotokonkurss, pirmie rezultāti

Hei, esam apkopojuši un izvērtējuši visas iesūtītās fotogrāfijas par tēmu ZIEMA, un lūk mūsu Top5 - labākās žūrijas izvirzītās fotogrāfijas. Žūrijas galvenā balss piederēja profesionālai fotogrāfei Evijai Trifanovai no ziņu aģentūras LETA. 

Tātad, lūk, labākās 5as fotogrāfijas, no kurām divi foto tiks izvēlēti ievietošanai kalendārā 123 Drivers 2014! Milzu paldies visiem fotogrāfiju iesūtītājiem - saņēmām gandrīz 100 foto! Tās visas bija ārkārtīgi skaistas un izvēlēties mums bija grūti! 

Rīt izziņosim nākošo tēmu un ceram uz tikpat lielu un vēl lielāku iesūtīto fotogrāfiju skaitu!

Nr.1
Autors: Roberts Š.
Žūrijas komentārs: Bilde ir interesanta tieši ar savām svītrām debesīs, kas rada kustības un dzīvības sajūtu. Arī mazās eglītes bildes apakšā ir grafiskas un ļoti interesantas.

Nr. 2
Autors: Kaspars R.
Žūrijas komentārs: Bilde ir veidota skaistā gaišajā tonalitātē ar gaismas taisni, kas ļauj skatītājam "pazust". Šeit ir it kā minimālisms, bet tajā pašā laikā "pilns tukšums".

Nr. 3
Autors: Roberts Š.
Žūrijas komentārs: Bilde ir grafiska un eglītes rada iespaidu, kas tās ir "strihotas" (zīmētas ar roku) un veido interesantu rakstu.
Nr. 4
Autors: Juris A.
Žūrijas komentārs: Šeit ir redzama ziema mazās detaļās. Bilde ir veidota skaistā neitrālā tonalitātē ar oranžo krāsas akcentu, kas lieliski piesaista skatītāja uzmanību.

Nr. 5
Autors: Robers Š.
Žūrijas komentārs: Šeit galvenais objekts ir tilts, kas padara šo attēlu ģeometriski interesantu, radot mānīgo perspektīvi - uzsēdinot kalnus uz tilta. 





No comments:

Post a Comment